خانه / مقاله ها / دکومان / ۱۰ پیشنهاد سودمند برای داشتن یک آشپزخانه ارگونومیک
03

۱۰ پیشنهاد سودمند برای داشتن یک آشپزخانه ارگونومیک

ارگونومی (به انگلیسی : Ergonomics ) عبارت است از دانش بکار بردن اطلاعات علمی موجود دربارۀ انسان و روش های علمی تولید چنین اطلاعاتی در طراحی محیط کار. ارگونومی ظرفیت ها وتوانمندی های انسان را بررسی می کند و سپس اطلاعات به دست آمده را در طراحی مشاغل، فراورده ها،محیط های کار و تجهیزات به کار می بندد. معمولا از اصطلاحات ارگونومی و عوامل انسانی  (HumanFactors) به طور مرادف بهره گرفته می شود. هر دو اصطاح رابطۀ دوسویۀ کار و نیازمندی های شغلی را بازگو و تشریح می کند و هر دو درصدد کاهش فشارهای جسمانی و روانی در محیط کار هستند.آشکارترین اثر مثبت طراحی درست و مناسب مشاغل، تجهیزات و محیط کار، بالارفتن سطح ایمنی،بهداشت، تطبیق کار با کارگر و در نهایت رضایت شغلی و بهبود بهره وری است.

جهت دسترسی به متن کامل مقاله کلیک کنید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *